Badkamer

De afgelopen jaren heeft de badkamer steeds meer aan betekenis gewonnen als leef- en woonruimte. Strak design de trend van nu! Design kenmerkt zich door industriële vormgeving, strakke lijnen en eenvoudige modellen. Design wordt vaak door interieurarchitecten gebruikt voor het inrichten van ruimten, waarbij strakke vormen de boventoon voeren. Design is er ook in meubelen zoals bijvoorbeeld banken, tafels stoelen en badkamermeubelen. De design badkamermeubelen zijn vaak uitgevoerd in hoogglans kleuren of hebben een natuurlijke uitstraling zoals hout. Mooi én praktisch, waarom zou dat niet samengaan? Dat gebeurt gelukkig ook steeds meer. Verstelbaar sanitair is nu ook bij de design-merken in opkomst.

Kranen

Iedereen heeft een eigen voorkeur als het op de inrichting aankomt. Voor sommigen tellen alleen de laatste architectonische stijlen, terwijl anderen verlangen naar een meer traditionele uitstraling.

Daarom zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van kranen – om ervoor te zorgen dat iedereen de perfecte keuze kan maken. Een te groot aanbod kan soms verwarrend zijn. Om de keuze makkelijker te maken hier een aantal stijlen in kranen verdeeld in drie verschillende stijlgroepen: Modern, Tijdloos en Klassiek. Ieder stijlsegment heeft betrekking op een ander interieur en helpt je aan de serie die het best bij jouw voorkeur past.

Modern

Moderne kranen zijn een zorgvuldige balans tussen design en functionaliteit. Onder invloed van minimalisme en moderne architectuur, brengen ze opvallende geometrische vormen samen met geavanceerde techniek.Vloergemonteerde badmengkranen bieden een complete oplossing voor vrijstaande baden – ze worden het middelpunt van jouw badkamer, terwijl de wastafelkranen aan de muur naadloos opgaat in de omringende architectuur.

modern Grohe

Tijdloos

Hedendaagse kranen verenigen tijdloos design met praktische eigenschappen om zo een uitnodigende badkamer te creëren die ideaal is voor gezinnen. De robuste en betrouwbare kranen combineren zachtere lijnen en vastgestelde kwaliteitscriteria met gebruiksvriendelijke functies – moeiteloos in harmonie met de keramiek van de badkamer om zo een uitnodigende omgeving te creëren. Het resultaat is een functionele en comfortabele ruimte, die vernieuwende trends een leven lang kunnen weerstaan.

europlus-wastafelmengkraan

Klassiek

Deze kranen zijn gemaakt om een geruststellende en nostalgische sfeer te creëren en zorgen ervoor dat decoratieve accenten harmonieus samengaan met geavanceerde techniek, waardoor het sanitair en de baden een tijdloze sfeer uitstralen.Driegats wastafelmengkranen zijn de perfecte keuze voor een authentieke badkamer – ondanks de traditionele stijl zeer comfortabel en gemakkelijk in gebruik.

sinfonia-wastafelmengkraan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: